Szórakozás

Konta Barbara: Tudom, hogy mások ítélkeznek felettünk

A Sportklubon lesz műsorvezető Konta Barbara. A Barátok közt egykori színésze örül a lehetőségnek, de boldogságát beárnyékolja, hogy focista férje bundaügybe keveredett.

Kilenc év után visszatér a képernyőre Konta Barbara. A Barátok közt egykori Hoffer Esztere a Sportklub műsorvezetőjeként tér vissza a televíziózáshoz.

“Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valaha visszatérek a tévézéshez, akkor a sporttal, azon belül pedig legfőbb szenvedélyemmel, a futballal szeretnék foglalkozni. Nagy megtiszteltetés, hogy a SportKlub megadta nekem ezt a lehetőséget. Számomra nincs tökéletesebb szombati program annál, mint hogy olasz focit nézhetek és erről beszélgethetek. Nőként érzelmi alapon viszonyulok a sporthoz, így szerintem a nézők hamar rájönnek majd, hogy melyik csapat felé húz a szívem” – mondta Konta Barbara, aki családi szálakon is kötődik a futballhoz, hiszen férje, Németh Norbert profi labdarúgó. A férfi néhány hete bundagyanúba keveredett, ügyében még mindig tart a nyomozás.

“Nehéz időszakon vagyunk túl, és valószínűleg a következő hónapok sem lesznek könnyebbek. Kettőnk kapcsolatát csak megerősítette az, amin keresztülmentünk. A SportKlub kevéssel a krach előtt keresett meg. A férjem végig támogatott, hogy a futballal foglalkozzak, még akkor is, ha ezzel felületet adok arra, hogy mások ítélkezzenek felettünk. Erős vagyok és bizakodóan tekintek a jövőbe, másként nem is állnék kamera elé” – mondta Barbara.

Fotó: Redlemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik