Szórakozás

Kigyulladt egy busz Vásárhelyen

Egy füstölő autóbuszhoz riasztották tegnap délelőtt a vásárhelyi tűzoltókat. Délután Makón, egy balesetnél, éjjel egy lakástűznél akadt dolguk a megyei egységeknek.

Csütörtök délelőtt a Bocskai utcába risztották a hódmezővásárhelyi tűzoltóság embereit, ahol is egy – utasok nélküli – autóbusz akkumulátor doboza kezdett el füstölni.

– A járművet áramtalanították, majd kiszellőztették. A füstölést az elektromos kábelek túlmelegedése okozta – tájékoztatta portálunkat Arany-Tóth Attila tűzoltó hadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Személyi sérülés nem történt.

Délután a makói lánglovagoknak akadt dolguk. A Kálvin utcában egy autó fának ütközött. A hagymaváros tűzoltói a járművet áramtalanították, a fát pedig kivágták.

Éjjel a szegedi egység éberségére volt szükség. A megyeszékhely tűzoltóit a Budapesti körútra riasztották, ahol az egyik tömbház harmadik emeleti lakásából füst tört elő. Mint kiderült, a füstöt a tűzhelyen felejtett étel okozta. A kiérkezett egység a lakást kiszellőztette, a tulajdonost a mentők enyhe füstmérgezéssel kórházba szállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik