Szórakozás

Napszúrást kapott Pál Dénes

Először járt Horvátországban Pál Dénes. A Voice győztese életreszóló élményeket szerzett, csak azt sajnálja, hogy napszúrás miatt egy napig az ágyat nyomta.

“Horvátország egyik legdélibb részén, a Vir nevű szigeten voltunk a családommal. Egy hetet töltöttünk kint és mindenhová ellátogattunk ahová csak tudtunk. Vicces volt, hogy többen felismertek és autogramot kértek tőlem, de ezt egyáltalán nem éreztem tehernek”- mondta a Voice nyertese, aki csak azt sajnálja, hogy egy komoly rosszullét miatt egy napig az egész család az ágyat nyomta.

“Először nagyon megijedtünk. Nem tudtuk, hogy mi lehet a baj, hisz mindent megmostunk és a vízből sem ittunk. Aztán kiderült, hogy majdnem mindenki napszúrást kapott. Másnapra szerencsére jobban lettünk és újra elindultunk felfedezni a környéket – állítja Dénes.

A fiatal énekesnek egyébként nemrég jelent meg első klipje, amiben egy gyönyörű lány is szerepel. A rajongók persze rögtön arra gondoltak, hogy a két fiatal között több is kialakult munkakapcsolatnál.

“Nem vagyunk együtt, de nagyon aranyos lány. Lehet, hogy találkozunk még” – tette hozzá az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik