Szórakozás

Fizetett hirdetésben szidják Alföldit

A tutiblog lesújtó kritikát közöl a Szegedi István, a királyról. Az ELÉG Facebook-oldal pedig fizetett hirdetésben reklámozza a nem hízelgő véleményt.

A szegedi szabadtéri játékokon az István, a királyt Alföldi Róbert rendezésében adták elő. Lehet az előadást szeretni és kritizálni. Van, aki szerint a színészek nem elég jó énekesek, Bródy Jánosnak pedig pont az tetszett, hogy ilyen sok színházi játékot lehetett egy rockoperába vinni. Az biztos, hogy a megvalósítás a másik szerzőnek, Szörényi Leventének is tetszett. Az előadást pedig állva tapsolta meg a végén a közönség, ahogy az RTL felvételén is látható – írja a FideszFigyelő Blog.

A fideszes tutiblog.com negatív véleményt írt a darabról, ezt a cikket pedig a Fidesz fizetett hirdetésben reklámozza az ELÉG nevű Facebook-oldallán. Az oldal rendszeresen hirdet a Fidesz érdekében szóló tartalmakat. Az azonban jó kérdés, hogy miért fontos a párt oldalának pénzt áldoznia Alföldi Róbert kritizálására – teszi fel a kérdést a FideszFigyelő Blog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik