Szórakozás

Égő konnektorok és elosztók

Elektromos tüzekhez leszakadt faághoz és egy zárt ajtóhoz riasztották tegnap a Csongrád megyei tűzoltókat.

Egységeink két tűzesetnél és két műszaki mentésnél avatkoztak be, az elmúlt 24 órában– tájékoztatta portálunkat Arany-Tóth Attila a Csongrád megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Szerda délelőtt a szegedi Tabán utca egyik lakásában egy kigyulladt konnektorhoz riasztották a helyi tűzoltókat. A lakók a tűzoltók kiérkezése előtt áramtalanították, majd el is oltották a lángoló elektromos csatlakozót.

Immáron csütörtök hajnalban, a Szeged Pláza mélygarázsában gyulladt ki az elosztóhelyiség. A megyeszékhely tűzoltóegységeinek kiérkezése előtt az épületbe telepített automata oltóberendezés eloltotta a lángokat.

– Kizárta magát szerda délelőtt lakásából az egyik lakó a makói Posta utcában, a hagymaváros tűzoltói az erkélyen keresztül hatoltak be az épületbe, és így nyitottak ajtót a kívül rekedt lakónak. Este Hódmezővásárhely térségében, a 45-ös főúton egy nyárfa az úttestre, kerékpárútra és távközlési vezetékre dőlt, amelyet a vásárhelyi tűzoltók távolítottak el – ismertette a nem tűzesethez kötődő beavatkozásokat a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik