Szórakozás

Új műsort kapott a TV2-től Claudia és Tilla

Till-Attila-es-Liptai-Claudia(960x640)(1).jpg (Till Attila és Liptai Claudia)
Till-Attila-es-Liptai-Claudia(960x640)(1).jpg (Till Attila és Liptai Claudia)

A csatorna közleménye szerint szeptember 12-én tér vissza a TV2 képernyőjére a Mr. és Mrs. sztárpár-show.

Idén ősszel harmadik évadához érkezik a TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató show-ja, a Mr és Mrs. A műsorban, ahogyan eddig is, jól ismert sztárpárok játszanak majd, fellebbentve a fátylat kapcsolatuk „kulisszatitkairól”. A feladatmegoldások során kiderül, mennyire jól ismerik egymást, a bátorságpróbákon pedig az, hogy mit vállalnának be partnerükért. A sztárpárok a műsorban elhangzó beszélgetések közben olyan dolgokat is elárulnak magukról, amit eddig még soha, sehol nem mondtak el. A show házigazdái természetesen a már régi „házaspárnak” számító Liptai Claudia és Tilla lesznek, akik az első két évad sikere után a harmadik szériára is nagy lelkesedéssel készülnek.

Fotó: TV2

“Ezt a műsort mindig is nagyon szerettem, sok kellemes emlékem fűződik hozzá. Örülök, hogy ismét egy ilyen sikeres, igazán jó produkcióban vehetek részt” – mondta Liptai Claudia.

“Mint minden eddigi szériában, ebben is lesznek őszinte kitárulkozások, felhőtlen vidámság és persze rengeteg szórakoztató elem. Mi magunk, Claudiával pedig gyakran azon kapjuk magunkat, hogy sokkal jobban megismerjük, ezáltal meg is szeretjük a játékosokat” – tette hozzá Tilla.

Az előző szériákhoz képest változás, hogy a műsor nem naponta, hanem hetente egyszer kerül képernyőre, hosszabb lesz, így adásonként még több szórakoztató tartalommal várja a régi és új nézőket egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik