Szórakozás

Testvérgyilkosság Zalában

Pajta (pajta, gyilkosság, helyszín, )
Pajta (pajta, gyilkosság, helyszín, )

A pajtában temette el meggyilkolt öccse holtestét. Közel egy év után került elő.

Egy tavalyi testvérgyilkosságra derült fény a napokban a Zala megyei Zalavárott. A gyanú szerint egy 41 éves, helybeli férfi szóváltásba keveredett öccsével, ami tettlegességig fajult. A férfi többször is megütötte fiatalabb testvérét, aki végül belehalt sérüléseibe. Tettét követően a holttestet a háza pajtája alá temette el. A helybéliek érdeklődésére azt mondta, fivére Tapolcára költözött, ezért nem lehet látni a faluban.

A helyi körzeti megbízottat egy falubeli nő értesítette, akinek gyanús lett, hogy már huzamosabb ideje nem látta a fiatalabbik fiút. A Keszthelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálta az eltűnés körülményeit, melynek során a családtagokat is kihallgatták. A testvér többször is ellentmondásba keveredett, végül bevallotta, ő ölte meg az öccsét.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves zalavári L. Gábor ellen, akit a Zalaegerszegi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik