Szórakozás

Szex! Így a legjobb

Jobb a szex, ha vannak érzelmek - legalábbis ez derült ki, egy nemrég készült kutatásból. De vajon mit gondol erről Puskás Peti és a szexi Aleska Diamond?

Az egyéjszakás kapcsolatok hívei szerint, nincs jobb annál, ha félretesszük az erkölcsöt és szenvedélyesen, minden gátlás nélkül szexelünk a partnerünkkel. Úgy gondolják, hogy mivel nincsenek érzelmek, elvárások, ezért az együttlét sokkal felszabadultabb, mint a több éve együtt élő pároknál.

Egy nemrég készült kutatás ugyanakkor rácáfol erre, kiderült ugyanis, hogy valójában akkor igazán kielégítő a szex, ha társulnak hozzá érzelmek is.

“Nem azt mondom, hogy szerelem, érzelmek nélkül nem lehet jó a szex – kezdte a Hír24-nek Puskás Peti – De kétségtelen, hogy ha odavagyunk a másikért, vagy legalábbis szeretjük akkor az lelkileg is nagyon kielégítő – mondta őszintén az énekes.

Fotó: TV2

Az egykori pornós Aleska Diamond is hasonlóan gondolja és bevallotta a Hír24-nek, hogy a látszat ellenére a magánéletében sosem volt egyéjszakás kapcsolata.

“A szex akkor jó két ember között, ha megvan a harmónia. Jó, ha spontán történnek a dolgok, de annál nincs szebb, amikor a szexhez szerelem is társul. Nekem még nem volt egyéjszakás kapcsolatom, de kétségtelen, hogy korábban pornósként megesett, hogy olyan férfival voltam együtt, akivel a forgatás előtt még soha nem találkoztam. Ilyen esetekben előtte a neten utánanéztem kiről van szó, de valójában mindig valamilyen fantázia indított be” – tette hozzá Aleska.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik