Szórakozás

Csányi Sándor feljelenti és beperli Lázár Jánost

lazar-janos(960x640)(2).jpg (lázár jános, )
lazar-janos(960x640)(2).jpg (lázár jános, )

Csányi Sándor feljelentést tesz, valamint polgári pert indít tegnapi kijelentései miatt Lázár János államtitkár ellen.

Büntetőfeljelentést tesz Csányi Sándor Lázár János ellen – tudta meg a Nol.hu. Az OTP sajtófőnökének tájékoztatása szerint Csányi, a feljelentés mellett polgári peres eljárást indít a Miniszterelnökséget vezető államtitkár ellen, a tegnapi sajtótájékoztatóján tett kijelentései miatt.

Forrás: MTI/Beliczay László

Lázár János az NFÜ frissen megbízott vezetőjeként sajtótájékoztatót tartott, ahol is, egy újságírói kérdésre reagálva a bankvezért az ország első számú uzsorásának nevezte, aki – mint fogalmazott – a devizahitelesektől megszerzett milliárdjaival páváskodik.

Forrás: MTI

Mivel az uzsoráskodás Magyarországon bűncselekmény, az államtitkár, amennyiben Csányi valóban jogi útra tereli az ügyet, rágalmazással és a becsületsértéssel is vádolható.

– Hiszek az igazamban, és ezért mindig, minden szavamért vállalom a felelősséget. Nyugodtan állok bármilyen bíróság elé – mondta el az ügy kapcsán Lázár János az MTI-nek, hozzátéve, szükség eseten az Országgyűlésben tájékoztatja képviselőtársait a mentelmi jogával kapcsolatos döntéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik