Szórakozás

Jacko otthonát akarja Bieber

justin bieber (justin bieber, )
justin bieber (justin bieber, )

Hamarosan új tulajra találhat Michael Jackson Neverlandje, aminek a Jacko rajongók annyira nem örülnek, főleg, hogy Justin Bieberről van szó.

Az elvakult Justin Bieber-fanok szeretik kedvencüket a zenetörténelem legnagyobb sztárjának nevezni, amiben körülbelül annyi az igazság, mint a Grimm-mesékben. Most viszont tényleg beállhat a legnagyobbak táborába, igaz a legnagyobb birtokkal rendelkező hírességekébe. A Kanadai Kisjézus ugyanis szeretné megvásárolni Michael Jackson egykori otthonát, Neverlandet.

Justin a menedzsmentje kérésére kénytelen egy, a paparazziktól eldugott birtokra költözni mostani villájából, hogy minél kevesebb botrányára derüljön fény a szemfüles fotósok munkája miatt. Az eldugottságnak és saját – önmaga által képzelt – nagyságának pedig csak Jacko mesébe illő egykori birtoka felel meg. Bieber képviselői már fel is vették a kapcsolatot azzal a befektető céggel, akik Neverland tulajai jelenleg, és elég jól haladnak a tárgyalások.

Amitől Jackson rajongóit kiveri a víz, hiszen ők senkit nem tartanak méltónak arra, hogy kedvencük legendás otthonát belakja. Leginkább azt szeretnék, ha Michael három gyereke valahogy visszaköltözhetne, de mivel erre nulla az esély, inkább hagynák teljesen leépülni a birtokot. Így az sem vigasztalja őket, hogy JB szeretné az egészet felújítani, és visszaállítani régi fényébe.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik