Szórakozás

Nem tudják azonosítani a kecskeméti baleset áldozatát

tetoválás (tetoválás, )
tetoválás (tetoválás, )

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a ma hajnali, kecskeméti halálos közlekedési baleset áldozatának azonosításához.

Péntek hajnalban, negyed öt körül halálos közlekedési baleset történt Kecskemét külterületén, az 5-ös számú főúton. A rendőrség tájékoztatása szerint egy Kecskemétről Lajosmizse irányába közlekedő mikrobusz elgázolt egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

A balesetben elhunyt férfinál a rendőrök nem találtak azonosításra alkalmas okmányokat, és a férfi kilétének megállapításra tett intézkedések sem vezettek eredményre, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Az ismeretlen férfi körülbelül 160-165 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, barna szemű, szakálla, bajusza nincs. A baleset idején egy rövid ujjú, kékeszöld színű inget, fekete farmernadrágot, valamint fekete-zöld színű sportcipőt viselt. A jobb alkarján egy körülbelül 10 cm-es kereszt, felette csillagot ábrázoló tetoválás látható.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség kéri, aki személyleírás alapján felismeri a férfit, esetleg információval bír a baleset körülményeiről, jelentkezzen a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 107-es és 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik