Szórakozás

Ezek a legjobb strandok a Velencei-tónál

velencei-tó (velencei-tó, )
velencei-tó (velencei-tó, )

Strand-körkép: megmutatjuk a három legjobbat!

Agárd – Napsugár strand

A mindennap reggel nyolctól este nyolcig nyitva tartó strand ugyan belépődíjas, de kellemes élményeket nyújt kicsiknek,nagyoknak egyaránt.

Agárd egyik legkedveltebb strandja, külön gyermekpancsolóval, árnyas pihenő résszel, vízibicikli-kölcsönzővel, koktélbárral, homokos strandröplabda és strandfoci, valamint kosárlabda és lábtenisz pályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat. – olvasható a velenceito.info honlapon.

Az agárdi vasútállomáshoz közel esik, a séta onnan csupán 3 perc, az autóbusz megálló pedig 5 perc gyalog. A családosok kedvezményt kaphatnak a belépési díjra. 2 gyerekkel 1600 forint, 3-mal 1800, 4-gyel pedig 2000 forint egész napra. A parkoló 750 forint.

Agárd, Gárdony és Dinnyés lakói igénybe vehetik a Helyi Lakos kedvezményt.

Programok Agárdon: Az Agárdi Popstrandon javában zajlanak még a koncertek. Augusztus 10-én Demjén Ferenc és Radics Gigi lép fel, 18-án az Irigy Hónaljmirigy és Vastag Csaba.

Gárdony Sport Beach

A gárdonyi Sport Beach, az ország első és ez idáig egyetlen öko-szemléletű strandja, amit 2011-ben be is választottak a világ legjobb 66 strandja közé. Családok számára tökéletes kikapcsolódást nyújthat.

A belépődíj a gárdonyiaknak kedvezményes, illetve hétköznap olcsóbb. Az egész napos parkolás díja 800 forint.

MTI Fotó: Földi Imre

Mindennap reggel nyolctól este hétig tartanak nyitva. 17 sportpályával rendelkezik, valamint sportoktatásokon is részt vehetünk. Lehet internetezni, mivel van Wifi, valamint napernyőt és nyugágyakat is lehet kölcsönözni.

Gárdonyi programok: Augusztus 10-én rendezik meg a IV. BSI Tóúszást. Igaz, a táv rövidebb, mint a Balatonnál, de aki szeret úszni és meg szeretné mérettetni magát, annak ott helye. Augusztus 10 és 11 között pedig lehet szurkolni a Flinsteak Röplabda Kupa résztvevőinek.

Velencei Vízi Vár – Északi strand

Sekély, homokos partszakaszával, óriás csúszdával és akár 2 m-es mélyvízzel ideális környezet lehet a gyermekes családoknak és az úszni vágyóknak egyaránt.

A parkolás mindenki számára ingyenes, a napi belépőjegy felnőttnek 800 forint.

Reggel héttől este hétig tartanak nyitva, és négy sportpályán játszhatunk napközben. Extra szolgáltatás a biciklitároló, valamint a motorcsónak vagy napozóágy bérlés. A gyerekek számára van ugráló vár, és a nagyobbaknak pedig óriáscsúszda.

Programok Velencén: Augusztus 11-én a Református templomban Mészáros János Elek tart dalestet 18 órai kezdéssel. Ugyanezen a napon látható a Vérszipoly a Nyári Zenés Estek keretén belül. A vámpírról szóló darab két részletben tekinthető meg a Hadart Művészeti Társulás előadásában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik