Szórakozás

Állatokat mentettek a hódmezővásárhelyi tűzoltók

Disznóól égett egy vásárhelyhez közeli tanyán. A tűzoltók gyors közbelépésének köszönhetően sem ember, sem állat nem sérült meg.

 

A tegnapi nap folyamán két tűzesetnél kellett beavatkozniuk a Csongrád megyei tűzoltóknak. A déli órákban Szentes-Nagyhegyen körülbelül 30 négyzetméteren lángoló avartüzet kellett eloltaniuk a szentesi tűzoltóknak. Személyi sérülés nem történt.

Az esti órákban a vásárhelyi egységnek akadt dolga. Egy Hódmezővásárhelyhez közeli tanyán egy kigyulladt disznóólhoz riasztották a városi hivatásos tűzoltókat. A gyors kiérkezésnek köszönhetően a bent lévő 5 sertést sikerült kimenteniük. Személyi sérülés itt sem történt.

– A műszaki mentések Szeged városára korlátozódtak. Egy társasházhoz a rendőrség kérésére vonultak ki munkatársaink, mivel az egyik lakásba csak tűzoltói segítséggel lehetett bejutni. Az esti órákban a Roosevelt téri játszótéren veszélyeztette a gyerekeket egy leszakadt faág, a kiérkező egység a veszélyt elhárította. Késő este egy járda fölé lógó távközlési kábelt kellett eltávolítani a tűzoltóknak – ismertette a tegnapi nap további eseményeit Tátrai János tűzoltó alezredes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik