Szórakozás

Örökség helyett adósságot törleszt Komár özvegye

Komar-Laszlo-temetese(960x640).jpg (Komár László temetése)
Komar-Laszlo-temetese(960x640).jpg (Komár László temetése)

Egyre bonyolultabbá válik az énekes hagyatéki ügye, feleségének pedig a síremlékre sem futja.

Komár László hagyatéki ügye egyre szövevényesebbé válik. Felesége, Komár Krisztina így nemhogy a pénzhez nem jut hozzá, ami többek között az énekes síremlékére kellene, de még azt a havi 130 ezer forintos svácifrank-hitelt is ő törleszti, amit Komár még előző feleségével vett fel. Egy hagyatéki tárgyalásból időközben kettő lett. Komár öccse, György ugyanis tavaly májusban hunyt el, örökös nélkül ugyan, de végrendelkezett, és arra a nőre hagyta vagyonát, aki élete végéig ápolta őt. Komár korábban írásban nyilatkozott, hogy nem tart igényt öccse vagyonára és elfogadja a végrendeletet, ezt a nyilatkozatot azonban a halála után nem veszik figyelembe, és öccse vagyona miatt is hagyatéki eljárás indult.

Fotó: TV2

“Laci nagyon korrekten viselkedett velem, de hálás is volt, amiért az öccsét ápoltam, és eltartottam, mégsem juthatok hozzá Gyuri örökségéhez több mint egy éve. Nem értem, Laci minek rendelkezett, ha a nyilatkozatát nem veszik figyelembe?” – mondta a Blikknek az elhunyt György örököse.

Komár László özvegye pedig továbbra is elkeseredetten várja az eljárás lezárultát, hogy sírkövet építtethessen elhunyt férje emlékére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik