Szórakozás

Ha van kivel, de nincs hol

Szegeden több hely közül is választhatnak az alkalmi párok szállást pár órára. Az árak 3000 forinttól indulnak.

„Ha van kivel, de nincs hol” – az interneten ezzel a szlogennel hirdetik találkahelyeiket az úgynevezett kulcsos szobák. A SZEGEDma.hu két szegedi búvóhely nyomába eredt, hogy közelebbről is megismerhesse a meghitt szobácskák vonzó atmoszféráját. Érdekes felfedezést tettek, amikor nemcsak franciaágyas helyiségekre, hanem komplett kiadó lakásra bukkantak.

Rókusi körúti búvóhely, ahol a tulajdonos nyolcadik emeleti, felújított egyszobás panellakását adja ki turbékoló szerelmeseknek. Teljes fürdőszobai, konyhai és egyéb háztartási felszereltséggel gondoskodik a kellemes környezetről, akárcsak egy panzióban járnánk. Több alkalommal nyomatékosította, hogy csak takarítani jár be a lakásba, egyébként nem veszi figyelembe az ott történteket. Mivel szolgáltatásuk non-stop, az éjszaka érkező utazóknak – külön kérésre – előre behűtött itallal és étellel kedveskedik. Méghozzá nem is drágán, tekintve, hogy kétórányi magányért 3000 forintot, két napért pedig 15 000 forintot kér. Azonban szigorú szabályok betartását követeli meg a vendégeitől és az érdeklődőktől: prostituáltaknak, drogosoknak, valamint részegeknek tilos a belépés, de a rejtett telefonszámokra sem reagál a kamuzók elkerülése végett. „Találkozáskor előre kell fizetni, akkor adom a kulcsot. Mikor elmentetek, bedobjátok a postaládába, majd többet nem találkozunk” – biztosította a SZEGEDma.hu újságíróját diszkrét magatartásától a tulajdonos.

Az előbbi lakáshoz hasonlóan egy szatymazi panzióban is igénybe vehetjük a néhány órás szállásfoglalást. Az ügyintéző hölgytől megtudtuk, a franciaágyas szobákat maximum hat óra hosszára vehetjük ki, 5000 forintért, viszont ha éjszaka érkezünk, duplájával kell számolni a költségeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik