Szórakozás

Bezáratják MÁZS éttermét

forint-brikett(1)(960x640).jpg (forint, )
forint-brikett(1)(960x640).jpg (forint, )

Mészáros Árpád Zsolt 12 milliót ígért, de semennyit nem adott.

Az Operettszínház énekes színésze étterme megnyitásakor azt ígérte, beszáll a ház homlokzatának felújításába, amihez 12 millió forinttal járul hozzá – ez volt ugyanis a feltétele annak, hogy a társasházban megnyithassa éttermét. Az ígéretet azonban nem követte tett, ezért a ház lakói úgy döntöttek, kezdeményezik Mészáros Árpád Zsolt éttermének bezárását, még akkor is, ha a ház felújítását így nekik kell kifizetni.

“Az IMÁZS üzemeltetője szerződésben vállalta 12 millió forint kifizetését, amit a ház külső megújulására szántak a lakók. Többszöri tárgyalás, halogatás, egyeztetés után a bérlő kötelezettségének nem tett eleget. A teljes felújítás 24 millió forint, ennek felét vállalta a nyitási engedélyért cserébe. A lakógyűlésről telefonon hívtam fel Mészáros Árpád Zsolt üzlettársát, aki hozzájárult, hogy kihangosítsam. Közöltük vele a döntést, hogy visszavontuk az engedélyeket. Kérte, hogy ne tegyük, másnap átutal nyolcmillió forintot. A ház lakói azonban már nem kértek a további huzavonából, ezért a határozatot és a jegyzőkönyveket továbbítottam a kerületi önkormányzathoz” – mondta a Blikknek a társasház közös képviselője.

Fotó: RTL Klub

A lap megkereste az énekest is, aki azt állítja, nem tud a lakók döntéséről.

“Semmit nem tudok az ügyről, ugyanis most jöttem haza a nyaralásból, éppen a gyerekekkel vagyok. Utána kell néznem, hogy mi történt, amíg szabadságon voltam” – állította Mészáros Árpád Zsolt, aki nemrégiben férficsókkal sokkolta a nagyérdeműt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik