Szórakozás

Magyar sztárokat, modelleket „terrorizált”, most visszavonul – Fotók!

Különleges lényt keltett életre az online pláza: Kurzorkéz nemcsak a televízió képernyőjéről köszönt vissza nap nap után, hanem hús-vér valójában is megjelent a Comet gála VIP-részlegében, valamint a Széll Kálmán tér forgatagában.

A Grando reklámfigurája Bundesliga-frizurájával, rózsaszín hajpántjával és extravagáns ruháival újra borzolta a nézők kedélyeit, és felkeltette a média érdeklődését is. A különleges gerilla/spot kampány a napokban véget ér, de Kurzorkéz aligha vonul nyugdíjba.

„Szokatlan és különleges kampánnyal kezdtünk kísérletezni. Megteremtettünk egy fiktív személyt, ha úgy tetszik, egy élő mémet, a bizarr kinézetű Kurzorkezet. Őt aztán belevetettük a való életbe, és kiküldtük az emberek közé. Egy biztos: Kurzorkéz senkit nem hagyott hidegen, így a mi tervünk sikerrel járt – mára nagyon sokan tudják, ki is az a fura fazon a tévéből, aki mostanra szinte celebbé nőtte ki magát. A kampányunk a napokban véget ér, de biztosak vagyunk abban, hogy Kurzorkéznek nem húzódik hosszúra a sárisápi remeteség” – mondta el Vándor Attila, a Grando márkamenedzsere.

A Grando előző, téli kampányával ellentétben Kurzorkéz – aki a Lónyai Farkas Roli „civil” nevet viseli – a legújabb reklámfilmekben nyári külsőt öltött és családot kapott. A korábbi, kissé indusztriális környezetet felváltotta a hátsó kert, ahol fej nélküli, ám tekintélyes idomokkal rendelkező feleségével, valamint gyermekeivel múlatta az időt, trambulin, laptop vagy éppen merevfalú medence segítségével.

A kampány egyik különlegessége az volt, hogy a reklámfigura kimozdult ebből a virtuális kertből, és önálló, független életre kelt, mondhatni önjáróvá vált. Kurzorkéz felbukkant Magyarország egyik legjelentősebb társasági/zenei találkozója, a Comet VIP-részlegében, ahol hírességekkel fotózkodott – majd azok kezdték el őt fényképezni. Szabó Zsófi, Horváth Éva, Palvin Barbara, Görög Zita vagy éppen Dukai Regina csodálkozva fogadták Kurzorkéz bökdösését.

A társasági gerilla akciót egy köztéri követte: Kurzorkéz provokatív módon nem sátrat, hanem egyenesen medencét vert a Széll Kálmán tér forró aszfaltján, egy pláza tőszomszédságában. A felfújható alkalmatosságban fecskealsóra vetkőzve, két bájos celebhölgy – Marenec Fruzsi és Nagy Adri – társaságában pancsolt a fura fazon, fennen hirdetve, hogy még egy járdaszigeten is jobb nyaralni, mint egy zsúfolt bevásárlóközpontban tülekedni. A nem mindennapi akciónak rengetegen voltak szemtanúi, akiket Kurzorkéz ajándékkal jutalmazott.

Most úgy tűnik, a strandpapucsos fazon a csúcson hagyja abba: sárisápi otthonába visszavonulva nyugodtabb hétköznapokra cseréli a sztárvilágot és a gerilláskodást. Legalábbis egyelőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik