Szórakozás

Duci lányt cikizett a neten Schobert Norbi

schobert-norbert-norbi-update(960x640)(1).jpg (schobert norbert, norbi update, )
schobert-norbert-norbi-update(960x640)(1).jpg (schobert norbert, norbi update, )

Saját rajongói is felháborodtak a fogyasztóguru botránymarketingjén.

Schobert Norbi nemrég a Facebook-oldalán posztolta egy hátulról fotózott fiatal túlsúlyos lány fotóját, mellette egy nem mindennapi kommentárral.

“A fánk-, gofripult győzelme… Gondolj bele! 18 év. A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. 2 tip diabétesz nyert. Boldog élet veszített. Mindezt azért, hogy nyam-nyam a fehérliszt és cukor elolvadjon a szájban. Megéri? Hülyék vagytok? Nem érdekel, ha sértő. A barátok nem nyaliznak. Ez érted szól! Azért van az Update, hogy a nyami-nyamiról se kelljen lemondani. Még termék se kell hozzá, csak ész és figyelem! Ne fojtsd gusztustalan hájba az egyetlen életed! Nyami-nyami…” – osztotta meg Norbi, akinek minősíthetetlen hangnemén még saját kommentelői is kiakadtak.


Fotó: TV2

Az Update-pápát sokan kérdezgették arról, hogy kért-e engedélyt a fotó elkészítéséhez és közléséhez. A lájkolók szerint olyannyira nem volt szép így kigúnyolni egy ismeretlent, hogy volt olyan, aki egyenesen bejelentette: ezután a bejegyzés után örökre elpártol Norbitól és a cégétől.

És hogy mit szól ehhez maga a szerző? “Inkább leszek köcsög egy jó célért, mint simogató nyaligép. Nyami-nyami…” – írta válaszként Norbi, majd dacosan egy újabb túlsúlyos nőt is megosztott. Csak “ébresztés” gyanánt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik