Szórakozás

Rendőr és fodrásza volt a strici

Egy volt renőr és fodrásza két hónapig volt egy lány kitartottja. Az óvszert és a lepedőmosást is ők intézték.

üzletszerű kerítésben találta bűnösnek a Szegedi Törvényszék L. Gergely volt rendőrőrmestert és F. Tamás fodrászt. A Szegedi Nyomozó Ügyészség azért emelt vádat a két férfi ellen, mert idén áprilistól június elejéig a szegedi Állomás utca egyik albérletében futtatták a békéscsabai B. Adélt –írja a Délmagyar.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányságon dolgozó L. Gergely fodrásza volt F. Tamás, akivel április előtt egyezett meg abban, hogy örömlányok működéséhez teremtenek feltételeket Szegeden. L. Gergely korábbról ismerte B. Adélt, tisztában volt vele, hogy a nő a fővárosban is dolgozott hasonló munkakörben. Szegedre hívta, bemutatta F. Tamásnak, kivették az Állomás utcai albérletet, majd a volt rendőrőrmester mobiljával fehérneműs fényképeket készítettek a fiatal lányról, amit a szegediboszorkanyok weboldalra töltöttek fel.

A kuncsaftoktól befolyt pénz fele a két férfihez vándorolt, és felesben fizették az albérletet is. A két férfi eleinte a nő biztonságára is ügyelt a lakás előtt, és vállalták az óvszerek beszerzését, valamint a használt lepedők kimosatását.

Az ügy további részletei a Délmagyar.hu oldalon olvashatók

Ajánlott videó

Olvasói sztorik