Szórakozás

Playback-balhé miatt van bajban Kozso

Állítólag a megasztáros Kovács Tímea énekel Kozsó tátogó kedvese helyett a Szomorú szamuráj című dalban.

“Imádlak, szomorú szamuráj, csak harcolj értem!” – így kezdődik az Ámokfutók talán legnagyobb slágerének refrénje, amellyel Kozso annak idején hatalmas sikert aratott. A szám legismertebb taktusát 2009-ben Kovács Tímea énekelte fel újra, a Megasztárral ismertté vált fiatal lány akkoriban sokszor járt Kozsóval haknikra. Aztán valami egyik pillanatról a másikra megváltozott, Kozsó többet nem hívta Timit a fellépésekre.

Fotó: Facebook

Keira, a szerelme vette át a helyét, az énekesnő hangját azonban már elfelejtette lecserélni. Sőt a Blikk információi szerint a sikernóta legújabb verziója nemrég egy klipbe összevágva is felkerült a legismertebb közösségi oldalra. Egyetlen dolog azonban maradt: bár a felvételeken úgy tűnik, Keira énekel, valójában még mindig Kovács Timi hangján szólal meg a refrén. Erről azonban a lány nem tudott, és nem is adott rá engedélyt.

“Most én is meglepődtem, hogy hallom a hangomat, de más van ott helyettem. Erről nem volt szó, nem tudtam, hogy a későbbiekben ez így lesz. Egyelőre még nem tettem lépéseket, először szeretném ezt Kozsóval megbeszélni” – nyilatkozta a Blikknek Timi.

Kozso jelenleg külföldön tartózkodik, ezért nem elérhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik