Szórakozás

Korda György a hőségben is bírja

napszemüveg (napsütés, )
napszemüveg (napsütés, )

A legnagyobb hőségben is fellép a 74 éves énekes, aki azt mondja, ehhez a sikerből merít erőt, no meg egy kis gyömbérből.

Profi sportolóként él Korda György, aki azt mondja, az életmódjának és a rajongók szeretetének köszönhetően bír végigcsinálni egy-egy koncertet még a legnagyobb hőségben is.

“Úgy élek, mint egy profi sportoló. Fellépés előtt sokat pihenek, továbbá ügyelek arra, hogy ne egyek túl sokat, de annál több folyadékot fogyasszak. A rendszeres testmozgás is fontos, plusz van nekem egy fiatal feleségem, aki mellett nem hagyhatom el magam. Viccet félretéve, most igazán hasznát veszem annak, hogy egész ­éle­tem­ben vigyáztam a hangomra és tanultam az éneklést. Megnézném azt, aki 74 évesen délután négykor a hatszáz fokban fellép Szakonyfaluban egy sátorban. De szeretem ezt csinálni, ezért nem fáradok el. Azt már nem mondom, hogy nem szundítok el hamar esténként, de a színpadon fáradtságnak nyoma sincs, mert a sikerből merítek erőt. Ameddig az egészségem engedi, és amíg érzem, hogy a közönségnek igénye van rám, addig énekelek” – mesélte a Borsnak Korda, aki orvosi tanácsra azért visszavett az éjszakai bulikból.

Fotó: TV2

Gyuri bácsi felesége, Klárika pedig természetes immunerősítővel igyekszik karbantartani az énekes egészségét.

“Sokan odajönnek hozzánk, megölelgetnek, megpuszilgatnak, óhatatlan, hogy olykor-olykor elkapjon valamit az ember, főleg influenza-időszakban. A gyömbér viszont megvédi az egészségünket, és a hangszalagoknak is jót tesz, ezért rágcsálunk el egy-egy karikát” – árulta el titkos csodaszerüket Balázs Klári.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik