Szórakozás

Jáksóval és Király Viktorral nyitott a gyulai Park Hotel

A gyulai Park Hotel megnyitója (A gyulai Park Hotel megnyitója)
A gyulai Park Hotel megnyitója (A gyulai Park Hotel megnyitója)

Megnyitotta kapuit a felújított gyulai Park Hotel. Az avató ünnepség után Király Viktor szórakoztatta a szálloda a lakóit és a kíváncsi gyulaiakat.

Napra pontosan negyven esztendeje kezdett ebben a szállodában dolgozni a jelenlegi tulajdonos Fodor Sándor – említette Görgényi Ernő polgármester beszédében. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a város életében nagy jelentőséggel bírnak az önkormányzati fejlesztések melletti magánerős beruházások. Kiemelte az új tulajdonosi kör a turizmus érdekében végzett tevékenységét.

A szombaton átadott gyulai 55 szobás szálloda egyébként szegedi vonatkozást is magénak mondhat, hiszen az igazgatónő évekig a Szegedi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési osztályán dolgozott, így a kapcsolat révén a belsőépítészek is szegediek voltak.A fejlesztés egyébként mintegy 300 millió forintos pályázati támogatással valósulhatott meg.

Jáksó László műsorvezetése után ünnepi köszöntőt mondott dr. Ruszinkó Ádám, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület elnöke és Fodor Krisztina, a Park Hotel igazgatója. Este Király Viktor koncertje szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik