Szórakozás

Így lehet kockahasunk egy pillanat alatt

Sokszor találkozunk a reklámokban, újságokban „előtte-utána” fotókkal. A második fotón mindig barnán, magabiztosan és izmosan pózolnak a reklámalanyok. Itt van pár trükk, ami megmutatja, hogy mennyire könnyű hamis drámai átalakulást elérni.

A fitneszipar milliárdokat keres ezekkel az átverésekkel, ahol a drámai fogyást nem kapszulákkal, vagy csoda kockahas-gépezetekkel, csupán néhány olcsó trükkel érik el-írja a Huffington Post.

Egy személyi edző, Andrew Dixon lépésről-lépésre megmutatja, hogy lehet kockás hasunk egy pillanat alatt. Nem, nem kell hozzá aszkéta életmód, reggeli futás, koplalás. Csak ügyes megvilágítás, egy gyors borotválkozás, és egy másik nadrág.

Dixon az első képen kissé buggyos nadrágot visel, ápolatlan a haja, szakállas. A másik képen már megborotválkozva, szőrtelenül és fekete, karcsúsított nadrágban láthatjuk. Az “előtte” fotón összegörnyedve, a többin már magabiztosan, egyenes háttal pózol. Még egy kis trükközés a megvilágítással, máris több árnyék vetül a hasfalára. Levegő be, és ta-da! Drámai a fogyás.

„Véleményem szerint ezek a fotók hamis és eltúlzott ígéreteikkel elhitetik az emberekkel, hogy nincs szükségük rendszeres sportra, kemény munkára és elkötelezettségre. De mindenkinek tudnia kell, hogy csak következetesen, edzéssel és diétával lehet elérni látványos változást. Minden más csak illúzió. „

Ajánlott videó

Olvasói sztorik