Szórakozás

Teszári Nóra: Volt egy ikertestvérem

Nehéz időszakon van túl Teszári Nóra. Az RTL Klub műsorvezetője az elmúlt két évben nemcsak az édesapját veszítette el, de a szakmájában és a magánéletében is kénytelen volt új fejezetet nyitni.

“Nagyon szeretem a mostani munkám és a lehető legnagyobb lendülettel végzem” – mondta a Hír24-nek az RTL Klub műsorának, a 8:08 Minden reggelnek a háziasszonya, akin egyáltalán nem látszik, hogy mennyire nehéz időszakon van túl.

“Nem vagyok panaszkodós típus, de kétségtelen, hogy a nehéz időszakok mindenkit elérnek. Nekem 2011. volt kritikus év az életemben: akkor halt meg az édesapám, majd pedig átalakult a munkahelyem a köztévénél, és végül váratlanul meg is váltak tőlem. A magánéleti fordulatot az jelentette, hogy a gyerekeim apja úgy döntött, nem velünk él tovább. Mindezek ellenére nem eshettem kétségbe, már csak a gyerekek miatt sem” – mesélte Nóra, aki bár egyedül neveli Dusánt és Zorkát, velük kapcsolatban egykori párjára is számíthat.

“Nem mondom, hogy könnyű volt felállni mindezek után, de nem én vagyok az egyetlen, aki megélt hasonlót. Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekeimmel harmonikus életet éljünk, és hogy a feladataimat jól lássam el” – állítja a műsorvezető, aki korábban részt vett úgynevezett családállításon is.

“Hosszasan lehetne mesélni arról, hogy ez pontosan micsoda, de a lényeg az, hogy a Hellinger-féle családállítás segít megérteni dolgokat a múltunkból, hogy különböző lelki terhek nélkül élhessük a jövőnket. Én például megtudtam, hogy nem egyedül kezdtem az életemet: még az anyaméhben volt egy ikertestvérem, talán kettő is. A kutatások szerint minden 10. ember ikerként indul útnak, de a másik embrió valamiért felszívódik, ám a “nyoma”, az emléke örökre megmarad a túlélőben. Az úgynevezett “ikervesztett” emberek életét alapvetően befolyásolja ez a tény. Ennek az információnak a birtokában én is sok mindent megértettem önmagammal kapcsolatban” – tette hozzá Nóra.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik