Szórakozás

Rózsa Gyuri nemet mondott egy zsák pénzre

A Kapcsoltam óta is dolgozik, bár nem látható a műsoraiban. A kereskedelmi csatornákhoz viszont egy kisebb vagyonért sem megy vissza.

Hatalmas összeget kínált az egyik kereskedelmi csatorna Rózsa Gyurinak. A Kapcsoltam legendás arca azonban nemet mondott az ajánlatra.

Fotó: TV2

„Hívtak többször, hiába. Kétszer is egyértelmű nemet mondtam, mégpedig azért, mert azt szerették volna, ha kizárólag az ő általuk kitalált vetélkedőt, a felélesztett Zsákbamacskát vezettem volna. Amikor rákérdeztem, hogy azon kívül milyen saját ötletemet valósíthatnám meg náluk, azt válaszolták, hogy azt felejtsem el, csak arra akarnak szerződtetni, amit ők kitaláltak. Így már nem volt annyira szimpatikus az invitálásuk. Ráadásul abban az időszakban, amikor hívott a kereskedelmi tévé, éppen öt sorozatot is csináltam a köztévének, amiből három kifejezetten izgalmas munkának bizonyult, mely során megvalósíthattam magam, így végül sokat nem is kellett gondolkodnom a dolgon, annak ellenére sem, hogy egészen elképesztő összeget kínáltak – sokkal jobban izgatott a saját ötleteim megvalósítása” – mesélte a szoljon.hu-nak Rózsa György, aki egy balett-táncosnő mellett találta meg nemrégiben a boldogságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik