Szórakozás

Indul a második turnus

Újra táborozni hívja a fiatalokat a Koczka Kézisuli. Az egyesület nyári táborának első hetében vetélkedők, előadások, színes programok sokasága és persze magas színvonalú kézilabda oktatás várta a gyerekeket.

Szegedről, Orosházáról és Szentendréről is érkeztek gyerekek a hódmezővásárhelyi Koczka Kézisuli Utánpótlás-nevelő Sportiskola nyári táborába. Az idei U7-es fiú szivacskézilabda-bajnokság régiós küzdelmeit megnyerő egyesület másodszor hirdetett nyári tábort, melyre a klub fiatal sportolói mellett külsősök is jelentkezhettek. Az első héten több mint harmincan pattogtattak a tábornak otthont adó Klauzál Gábor Általános Iskola sportpályáin. A hangsúly természetesen a kézilabdán volt, ugyanakkor tucatnyi más programmal is készültek a szervezők. A gyerekek nem csak a kézilabda tehetségüket, tánctudásukat is megmutathatták, de volt vízicsata, bátorságpróba, ügyességi vetélkedő valamint a tábor szépét is megválasztották.

A tábor második turnusa július 29-én indul. Az egyesület továbbra is várja az 5 és12 év közötti fiatal sportbarátok jelentkezését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik