Szórakozás

Földalatti drogültetvényt számoltak fel a rendőrök

Drogültetvény (drog, drogültetvény, kannabisz, cannabis, )
Drogültetvény (drog, drogültetvény, kannabisz, cannabis, )

Egy a padlószőnyeg alatti titkos lejárat vezetett a 77 tőből álló cannabis ültetvényhez.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói egy kiterjedt, a megyehatárokon is átnyúló nyomozást követően, Dunakeszi egyik bevásárlóközpontjának parkolójában igazoltattak egy váci és egy gödi férfit, akiknél több zacskónyi amfetamin, valamint cannabis gyanús növényi származékot találtak. A két férfit a helyszínen elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

A gyanúsítottak lakcímén pár órával később házkutatást tartottak. A gödi férfi házában digitális mérleget, 2 cserépben cannabis növényt, üres és fehér porral teli önzáró zacskókat, valamint több mobiltelefont foglaltak le.

A váci férfi lakcímén tartott házkutatáson több kilogrammnyi zsályaszerű anyagot, illetve szárított növényi származékot találtak a rendőrök. Az egyik szobában – ahol csak egy kanapé volt – a nyomozók a padlószőnyeg alatt egy lejáratot is felfedeztek, amely egy pincébe vezetett. A föld alatti helyiségben egy 77 tőből álló cannabis ültetvényt találtak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a két férfit, őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatta ki, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik