Szórakozás

Vezetékes víz nélkül üzemelt egy balatonlellei étterem

koszos edények (koszos edények)
koszos edények (koszos edények)

Mosatlan edények, koszos törlőrongyok fogadták a ledöbbent ellenőröket egy lellei étteremben.

A nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági hivatal szombaton záratott be egy forgalmas helyen működő balatonlellei éttermet. Két hete nem üzemeltethették volna konyhájukat, ennek ellenére kinyitottak úgy, hogy még vezetékes vizük sem volt. Mosatlan edények, koszos törlőrongyok várták az ellenőröket. Állítólag ballonokból hozták a vizet-írja a Somogyi Hírlap.

Korábban az ellenőrök azért záratták be a helyet, mert a vendégek közül többen rosszul is lettek, miután ettek az ott elfogyasztott ételekből.

A bérlő nem volt hajlandó fizetni egy fillért sem, ezért előbb a villany-, majd a vízórát szereltettem le – kereste meg sonline.hu-t pénteken Kreisz András, az étterem tulajdonosa.

“Villanyuk onnantól kezdve aggregátorról volt, de éjszakára valószínűleg lekapcsolták, az ételek pedig megromolhattak a hűtőkben. Mindent elkövetek, nem hagyom, hogy ne fizessenek, ráadásul még az emberek egészségét is veszélyeztessék!”

A sonline.hu szerkesztősége szombaton felhívta az étterem bérlőjét, akik szerint hazugság, amit a tulajdonos állít. Azt mondják, tényleg nincs vizük – jelenleg -, de a szomszéd engedi, hogy tőle vegyenek.

“Le akar járatni a tulajdonos, de nem hagyjuk magunkat!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik