Szórakozás

A nyugati fiatalok imádják a Balatont

fiatalok (buli, fesztivál, )
fiatalok (buli, fesztivál, )

A német bloggerek csupa jókat mondanak rólunk.Újra felfedezik a Balatont a nyugati fiatalok.

A magyar tenger türkiz színe, a kellemes hőmérsékletű víz és a levendulaföldek azok a dolgok, amelyek a legjobban megragadták a német bloggereket- írja a siofokinapilap.hu

Azért, hogy egyre több külföldi fiatal járjon ide, a balatoni programoknak is fiatalosnak kell lenniük. A fesztiválok vonzzák a legtöbb embert. Az idei, zamárdi Balaton Sound látogatószáma húszezerrel több volt, mint tavaly, valószínűleg azért, mert a határon túl is nagy volt iránta az érdeklődés. Olcsó az ország, többet ér az euró, ráadásul egyre mediterránabb hangulatot áraszt mind a Balaton, mind a főváros – nyilatkozta a Kossuth Rádiónak Mezősi Csilla, a Magyar Turizmus Zrt. berlini munkatársa. Óriásit javult e két terület híre a német fiatalok körében.

Persze idő kell ahhoz, hogy a nyugatiak elárasszák a Balaton partjait, hiszen manapság még mindig a magyar turista tartja el a balatoni vendéglátást. A szallas.hu előfoglalások, ajánlatkérések alapján készült friss statisztikái szerint Siófok az első számú nyaralási célpont az országban, azonban Balatonlelle és Zamárdi is kezd feljebb kerülni a listán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik