Szórakozás

Katie Holmes a szcientológusok kémje volt

Katie-Holmes(960x640).jpg (katie holmes, )
Katie-Holmes(960x640).jpg (katie holmes, )

Katie Holmes és Kirstie Alley jelentései alapján távolították el kolleginájukat, Leah Reminit a Szcientológia Egyház kötelékéből.

A napokban óriási visszhangot váltott ki világszerte, amikor a Szcientológia Egyház egyik sztár alapköve, Leah Remini megszakította minden kapcsolatát a sokat támadott vallási gyülekezettel. A botrány pedig azóta még nagyobbra dagadt, ugyanis kiderült, hogy a szcientológusok vezére, David Miscavige jobban akarta Leah távozását, mint a színésznő maga. Méghozzá azon egyszerű okból, mert a Férjek gyöngye főszereplőnője túlságosan sokat kérdezősködött Miscavige és Tom Cruise kapcsolatáról, és megkérdőjelezte az egyház iránti elkötelezettségüket. Ezzel és egyéb, Xenu szemében elfogadhatatlan cselekedeteivel pedig belülről rombolta a hittársak egységét, komoly veszélybe sodorva ezzel az egész vallást.

Fotó: Northfoto

Ezekre az esetekre pedig úgy derített fényt L. Ron Hubbard szellemi örököse, hogy megfigyeltette Reminit barátnőivel, Katie Holmesszal és Kirstie Alley-vel, akik jelentéseket is írtak Leah bomlasztó viselkedéséről. Az évek során pedig annyi fekete pontot összeszedett, hogy most mennie kellett.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik