Szórakozás

Pörköltet a pörköltboltból

Vásárhely után nemrég Szegeden is megnyitott a kimondottan pörköltekkel foglalkozó üzlet: a magyaros ételek szerelmesei marhából, birkából, sertésből, zúzából és pacalból készült ételek közül választhatnak, időszakosan pedig igazi különlegességeket is kóstolhatnak.

A belvárosban, lakásban élők számára sokszor kivitelezhetetlen feladat a bogrács alá gyújtva egy ízes pörköltet elkészíteni. Nekik sem kell azonban lemondani erről az ételről, Hódmezővásárhely után ugyanis Szegeden, a Kálvária sugárút 30. szám alatt is megnyílt az első kimondottan pörköltekkel foglalkozó bolt –írja a SzegedMa.hu

“Vásárhelyen nagy hagyománya van a pörköltfogyasztásnak, az érdeklődés pedig arra sarkallt minket, hogy itt Szegeden is nyissunk egy üzletet. Aki főzött már pörköltet, az tudhatja, hogy nem kis munka igazán jót készíteni, és sok dolgon el is csúszhat a dolog. Mi garantáljuk a minőséget, ráadásul az előhűtött ételhez elég egy mikrohullámú sütő is, mellyel rövid idő alatt asztalra varázsolhatjuk az ételt” – nyilatkozta a portálnak Mucsi Tamás ügyvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik