Szórakozás

Ha kell fegyvert is használ Sylvester Stallone

1976-ban Rambóként ismerte meg a világ, mára pedig egyetlen akciófilm rajongó polcáról sem hiányozhat a tesztoszteront izzadó világsztár életműve. A Get Carterben Sly egy érzéketlen adóbehajtó szerepében lubickol, testvére tragikus halála azonban mindent megváltoztat. Sztárszereposztással érkezik a Universal Channel filmje.

A Batman filmekből ismert, a Get Carter eredeti verziójában főszerepet játszó Michael Caine kegyetlen klubtulajdonost, a rosszarcú, de nagyon is tehetséges Mickey Rourke pedig alvilági mogult alakít a produkcióban, aki óva inti hősünket, Cartert a további nyomozástól. A Get Carter főszerepét játszó Stallone azonban klasszikus kemény legény, akit senki nem igazíthat útba. Kivéve persze, ha ő kéri!

Ennek ellenére az antihősnek is beillő férfi igazi lelki zarándoklatra indul a képernyőkön, a tét pedig nem csak az alattomos bűntény felgöngyölítése, hanem, hogy önmagával szembenézve el tudjon számolni Carter a múltjával. De mi történik akkor, ha az igazság végrehajtóját vonják felelősségre?

A Universal Channel új sorozatának sztárján, az Észlelésből ismert Rachael Leigh Cookon kívül feltűnik a filmben az akciósorozatokon edzett Rhona Mitra és az Amerikában igen népszerű Gretchen Mol is, aki 41 évesen is az amerikai televíziózás egyik legfrissebb alakja. Sokoldalúságért persze Sylvester Stallonénak se kell a szomszédba mennie, aki élete egyik legmaradandóbb alakítását hozza a Get Carterben.

A látványos, feszült, izgalmas jelenetekkel operáló film bebizonyítja, hogy egy feldolgozás is lehet olyan jó, mint az eredeti verzió, a lélektani dráma méltó utóda az 1971-es verziónak!

Get Carter – július 20-án, szombaton 21:00-tól, csak a Universal Channel műsorán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik