Szórakozás

Foghúzás is végzetes lehet Éjjel-Nappal Zsófinak

fogorvos (fogorvosi szék)
fogorvos (fogorvosi szék)

A sorozatszereplőnek minden megerőltető munkától tartózkodnia kell.

Kapcsolódó cikkek

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija kétféle szívrendellenességben szenved, ezért korábban műteni is kellett.
“Ijesztő volt, amikor a műtét előtt aláíratták velem, hogy saját felelősségemre vállalom a beavatkozást” – kezdte Zsófi a Story magazinnak.

“Arról is felvilágosítottak, hogy ha esetleg mégsem sikerül rendesen elégetni a gondot okozó idegpályát, pacemakerrel kell leélnem a hátralévő életemet. Édesanyám természetesen el sem mozdult a műtőszoba elől, és végig imádkozott, nehogy fellépjen valamilyen komplikáció. A műtétet katéterrel végezték, szerencsére gond nélkül juttatták fel a szívig a vénán keresztül. És bár végül minden tökéletesen sikerült, a lábadozást követően végleg le kellett mondanom arról, hogy hivatásszerűen foglalkozzam a tánccal. Pedig már be is adtam a táncművészeti egyetemre a jelentkezésemet” – mondta Zsófi, aki évente kontrollvizsgálatokra jár.

“Kímélem magam ahogy csak tudom. Azzal is tisztában vagyok, hogy ebben az állapotban egy szimpla orvosi beavatkozás is komoly veszélyekkel járhat. Még egy foghúzásra is oda kell figyelni, nehogy valamilyen baktérium kerüljön a véráramba” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik