Szórakozás

Óvszert neveztek el egy rádióslágerről

Az év egyik megaslágere, a Daft Punk Get Lucky-ja hetek óta a legnépszerűbb rádió dobogójának környékén rostokol, miközben egy óvszermárka is viseli már a dal nevét. A Compact Disco új kislemeze biztos léptekkel halad felfelé, és Jason Derülo vadonatúj dance-pop szerzeménye is feltűnt a Class FM slágerlistáján.

Nem tágít a legjobbak táborából a Daft Punk! Debütálása után csak pár hét kellett, hogy a francia duó a dobogó közelébe jusson, és azóta is tartja előkelő helyét a Class40-en. A napokban megjelent hír szerint a világszerte hihetetlen sikernek örvendő Get Lucky az egyik leghíresebb óvszermárkát is megihlette, és egy terméket is elneveztek róla, a csomagoláson a Daft Punk, Pharrell és Nile Rodgers ismerős képe látható.

Még nem tudni, hogy vajon kereskedelmi forgalomba is kerül-e majd az óvszer, de a világ nevesebb DJ-i már kaptak promóciós csomagokat. A Daft Punk slágere hazánk mérvadó slágerlistáján a héten a negyedik helyen szerepel.

A Compact Disco nemrég új kislemezzel jelent meg a Class FM-en, amely hétről hétre egyre közelebb kerül a csúcshoz. Az egyik legnépszerűbb hazai elektronikus csapat az új dal élő premierjét az egyik nyári hazai fesztiválra tartogatta, és a siker természetesen nem maradt el. A listán pedig a huszonegyedik helyet csípték el Walkó Csabáék a We Will Not Go Down-nal.

Jason Joel Desrouleaux-ként nem könnyű az angol nyelv uralta könnyűzenei piacon befutni, ezt ismerhette fel a fiatal amerikai énekes, amikor felvette az egyszerűsített Jason Derülo művésznevet. Hogy vajon ennek mekkora hatása volt karrierjére, arról nem szól a fáma, de egy biztos: a héten debütált slágere, a The Other Side szinte máris középmezőnyből, a huszonnyolcadik helyről indul az aranyérem felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik