Szórakozás

Gyerekcsinálásra buzdít Rákóczi Feri

Ő maga sokáig úgy képzelte, gyerek nélkül éli majd le az életét.

Rákóczi Feri annyira megörült annak, hogy Panna lánya megtanult biciklizni, hogy közösségi oldalán mindenkit arra buzdított, semmiképpen ne hagyják ki az ilyen élményeket.

“Istenkirályság van, Panna kétkerekűzik! Emberek, csináljatok gyereket, mert öröm és bódocccsááág. Na jó, van macerás rész is, de az most mellékes… A lényeg, hogy indul, megy, kanyarodik, megáll, és esik is önállóan, nyilván csak és kizárólag nekem köszönhetően, na jó, meg neked Anya” – írta ki viccesen Facebook oldalára a műsorvezető.

Fotó: TV2

Rákóczi Feri mióta apuka lett, egészen máshogy látja már a világot, mint előtte. Sőt, eleinte úgy képzelte, gyerek nélkül éli majd le az életet.

“37 éves koromig úgy éltem, hogy nekem biztosan nem lesz gyerekem. Akkor azonban találkoztam az én Juditommal és ez felülírt mindent. Azt mondtuk, ha jönni akar a gyerek, hát jöjjön és jött is kettő. Én azt mondom, lehet teljes életet élni gyerek nélkül is, úgy, hogy az ember egyedül van, de mégsem magányos. Az viszont biztos, hogy aki a gyerekről lemond, az rengeteg csodáról is lemond” – mesélte a Hír24-nek Rákóczi Feri, aki annyira belejött az apaságba, hogy a konyhában is megállja a helyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik