Szórakozás

Gyilkosság Várpalotán – magával is végzett az ámokfutó

Megölte két szomszédját, majd öngyilkos lett egy férfi Várpalotán.

Legfrissebb: meghalt a vasárnap reggeli várpalotai lövöldözés másik áldozata is, a 68 éves nő a veszprémi kórházban belehalt sérüléseibe – közölte Anda György, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója az MTI-vel.

Ma reggel Várpalotán, a Krúdy Gyula utcában egy férfi- feltehetően sörétes vadászfegyverrel- többször is rálőtt a szomszédságában levő családi ház lakóira. Egy férfi a helyszínen életét vesztette, egy nőt a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

Ámokfutása után az 58 éves férfi hazament, és bezárkózott. A Terrorelhárítási Központ emberei, a házban megtalálták a lövöldöző holttestét, aki saját magával is végzett-írja közleményében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem megerősített információ szerint K. Imre felakasztotta magát. A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának jelentése szerint az utca mindkét végét lezárták. Egy utcabeli férfi az MTI-nek elmondta: az elkövetőt agresszívnak ismerték, több emberrel is rossz volt a viszonya az utcában és már mást is megfenyegetett. A férfi úgy tudja: a tettesnek volt engedélye a fegyverére.

Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke az MTI-nek korábban azt mondta, a várpalotai lövöldöző nem tagja a helyi vadásztársaságnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik