Szórakozás

Fehér Balázs megnősül: a Balaton Soundon ünnepel a The Carbonfools

Fehér Balázs (Fehér Balázs)
Fehér Balázs (Fehér Balázs)

Sűrű hetei voltak a The Carbonfoolsnak, szinte megállás nélkül koncerteztek közben a legnagyobb titokban szervezték Balázs esküvőjét is.

A szertartás és a lagzi egyik része szűk, családi és baráti körben zajlik majd a hétvégén. A zenekar erre az időszakra sem hagyja abba a koncertezést, így, aki pénteken ellátogat a Dürer Kertbe a The Carbonfools- colorStar közös bulira az sem fog csalódni, hiszen a vőlegény ugyanúgy teljesíti majd énekesi kötelezettségeit.

Sőt másnap sem változik semmi, amikor Kecskemétre mennek koncertezni a srácok. Vasárnap azonban különleges meglepetésre készül a zenekar a soundos koncertjük előtt. Délután hatkor szekérre ültetik az ifjú párt, akik mennek egy kört a fesztiválon, hiszen szeretnék, ha a közönséggel közösen is megünnepelnénk a jeles eseményt.

„Balázs már régóta tervezte, hogy bemutatja szíve választottját, most érezték úgy, hogy eljött a pillanat. Természetesen operatőreink rögzítik a sajátos fesztivál-lagzit, így azt hamarosan mindenki megnézheti majd. „ – nyilatkozta a zenekar.

Este kilenckor pedig irány a színpad, hogy még elcsípjék a balatoni naplemente fényeit.

Megpróbáltunk utána járni ennek a furcsa hírnek, azonban a zenekar nem nyilatkozik. A teljes hírzárlatnak vasárnap lesz vége.</p>

Ajánlott videó

Olvasói sztorik