Szórakozás

Osvárt Andit leszbikusok zaklatják

A színésznő aktív internetes életet él a közösségi oldalakon, ahol természetesen rengetegen udvarolnak neki – még lányok is.

Osvárt Andi nem csak a férfiak körében népszerű. A Hollywoodban is népszerű színésznő a Juventus csütörtök reggeli műsorában mesélt a rajongókhoz fűződő viszonyáról és arról, mennyire mernek közeledni hozzá a férfiak.

Fotó: Northfoto

“Mostanában már nem nagyon válaszolok a levelekre, mert ha egyszer visszaírok, már mindenki elvárja, hogy beszélgessek vele és erre sajnos nincs időm. A férfiak sokszor rám írnak, hogy elkérjék a telefonszámomat, de az is előfordult már, hogy leszbikus ajánlatot kaptam. Lányok is rám írnak, hogy ismerkedjünk meg, de sem erre, sem az interneten ismerkedő férfiakra nem vagyok vevő. A férfiak egyébként is félnek valahogy közeledni hozzám, leginkább a repülőn szoktak leszólítani és randira hívni” – mesélte a reggeli műsorban Osvárt Andrea, aki korábban a BEST magazinnak mesélt arról, hogy néhány hónapja boldog párkapcsolatban él, és párjával már az esküvő, sőt a családalapítás is szóba került.

A sikeres színésznő a műsorban azt is elmondta, úgy érzi, most ért el pályája csúcsára, és bár a filmezést nem hagyja abba, arra készül, hogy új területen is kipróbálja magát, erről azonban nem árult el többet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik