Szórakozás

Megrendelésre loptak -videó is!

Nem csak a gázolajtolvaj-bandát, hanem a megrendelést irányító orgazdát is elfogták.

A kunszentmiklósi nyomozók elfogták azt a hatfős gázolajtolvaj-bandát, amelynek tagjai keddre virradóra 1200 liter gázolajat loptak el egy tassi telephelyről – tudta meg a Szeged24 a megyei rendőr-főkapitányságon.

A kunszentmiklósi 36 éves Sz. Jánost , a 28 éves K. Imrét, a 21 éves Sz. Miklóst, a 43 éves Sz. Istvánt és a 30 éves Sz. Zsoltot azzal gyanúsítják, hogy a tassi raktár területére betörtek, az ott talált összes kannát összeszedték, és az ott lévő mezőgazdasági gépekből és tartályokból leszívták az üzemanyagot. A lopott gázolajat a telephelyen talált utánfutóra pakolták fel és szállították el.

Mivel úgy gondolták, hogy az ellopott utánfutó hamar a nyomukra vezethet, ezért azt a Tass határában húzódó Kiskunsági Öntöző Főcsatornába süllyesztették.  A rendőrök azonban nemcsak az ellopott gázolajat, hanem – a katasztrófavédelem dunaújvárosi hivatásos tűzoltóegységének segítségével az elrejtett utánfutót is megtalálták.

A nyomozás során kiderült, hogy a megrendeléseket a 31 éves kunszentmiklósi H. István tartotta kézben, aki a lopott gázolaj értékesítéséről is gondoskodott. A férfit orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

A rendőrség kezdeményezte mind a hét gyanúsított előzetes letartoztatását . Kunszentmiklós térségében egyébként az elmúlt időszakban ez már a harmadik gázolajtolvaj-banda, akiket a rendőrök elfogtak, így már több mint tíz gyanúsított van rács mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik