Szórakozás

Romantikus nyaralással lepte meg Iszak Esztit szerelme

Romantikus nyaralással lepte meg Dobrády Ákos Iszak Esztit. A VIVA TV csinos műsorvezetője nem sejtette, mi lesz az úti cél, azért vett ki szabadságot, hogy kiutazhasson zenész kedveséhez Rómába. A szerelmesek egy hetet töltöttek a kristálytiszta tengeréről és smaragdzöld lagúnáiról híres Szardínia szigetén.

Olaszországban töltődött az előtte álló pörgős időszak előtt Iszak Eszti. Párjával igazi álomnyaraláson vettek részt, Eszti ráadásul csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy mégsem a fővárosban, hanem az egyik legszebb európai szigeten, Szardínián vakációzik.

„Teljes meglepetés volt! Úgy tudtam, hogy Rómában leszünk egész héten Ákossal. Már a repülőgépen mondta, hogy máshová is eljutunk, de másnap reggelig, amíg a hajóhoz nem értünk, nem árulta el, hogy mi az úti cél. Akkor derült ki, hogy komppal megyünk át Szardíniára.” – mesélte Eszti, aki még soha nem járt a szigeten.

„Csodálatosan sikerült a nyaralás, nem is tudtam, hogy ilyen gyönyörű fehér homokos Szardínián a tengerpart, és hogy ilyen hatalmas a sziget. Bejártunk szinte mindent, egy napra Korzikára is kirándultunk. Rengeteget napoztam, most aztán barnaságban behoztam mindenkit. A szőke hajammal sokszor hisznek német lánynak, most azonban inkább világos hajú olasznak néztek” – tette hozzá nevetve.

Esztit azért is lepte meg Ákos, mert tudta, hogy a lánynak most van csak ideje arra, hogy kikapcsolódhasson, hiszen hamarosan új műsorban láthatják majd a VIVA nézői.

„Most volt a Comet gála, ahol én voltam az egyik műsorvezető, nemsokára pedig jön egy új, saját gyártású műsor a VIVA TV-n, lassan kezdődnek a forgatások. Mostantól a munkáé a főszerep, ezzel Ákos is tisztában volt, így jött a „Last Minute” út ötlete. Talán még a barátnőimmel el tudunk menni a Balatonra, de az már csak néhány nap lehet – mondta Eszti, aki kipihenten tért vissza Budapestre a napokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik