Szórakozás

Gáspár Győző kiborult

Elege van a rágalmakból és a sok, hamisan megjelent hírből.

Győzike kiborult az elmúlt napok cikkáradatai miatt, amelyek a lányairól és a rendezetlen portájáról szólnak. Levelet küldött szerkesztőségünkbe, amelyet most szó szerint közzé is teszünk.

Fotó: RTL Klub

„Elegem van abból, hogy újságírók unatkoznak és hamis információkat úgy jelentetnek meg, hogy nem végeznek semmiféle ellenőrzést! Napok óta velünk foglalkozik a média, és olyan cikkeket jelentet meg, melyek nem fedik a valóságot. Valaki le akar járatni minket, és a médiát kihasználja. Elegem van, hogy azzal foglalkoznak, hogy a Győzike-villában nincs levágva a fű, és rozsdásodik a kerítés! Mi a valóság? Az, hogy a füvet vágatom folyamatosan, a parlagfű irtás miatt. És hogy rozsdásodik a kerítés? Kinek nem? Kinek mi köze hozzá, hogy rozsdás a kerítés? Lehet, hogy nekem így tetszik! Mindenki a saját háza táján nézzen szét először!

Továbbá cáfolom a lányaimat ért támadásokat, és kijelentem, hogy Virág nem bukott meg, a tanulmányi eredményei megfelelőek, és üdvözöl mindenkit! Evelynről pedig annyit, hogy egy fiatal, illemtudó, okos lány, akinek komoly tervei vannak az életben, és nem Győzike lányaként szeretne tanulmányi eredményeket elérni, hanem önállóan szeretne megfelelni, nem másoknak, hanem saját magának, hisz az ember magáért tanul! Természetesen a sok tanulás mellett kell néha kis kikapcsolódás is jár neki.

Kérdezem én, hogy van-e Magyarországon olyan szülő, aki ha megteheti, akkor nem küldené el a lányát tanulni akár külföldre vagy bármilyen iskolába? Ne lopásra tanítsuk a gyerekeket, hanem arra hogy később legyen tisztességes munkájuk, amit szeretnek, és büszkén fel is vállalnak! És igen, bevallom Evelyn felnőtt, ez saját döntése, és amíg tehetem, addig támogatom lányaimat, éppúgy, mint bármelyik családapa.

Mikor jön el az a nap, hogy nem mindig csak negatív cikkek látnak napvilágot? Főleg úgy, hogy nem igazak, csak rágalmaznak, és azt is jogtalanul! Kérdezem a tisztelt olvasókat, hogy az ismert közszereplők hogyan tudnák magunkat és családjainkat megvédeni, ha a média hamis információkat állít? Legalább győződjön meg a média az információ valódiságáról!

Természetesen, ha megbotlunk, hibázunk, azt vállalnunk kell. Az életben mindenki követ el hibákat, mint ahogyan én is, de vállaltam és továbbra is vállalom ennek következményét. Próbálom helyrehozni a hibámat, és amikor az adóhiányomat megállapították, akkor én azon voltam, hogy amikor lehetőségem lesz rá, megfizetem az állam javára. Igen, ez megtörtént. Befizettem a hiányzó összeget! Ezzel miért nem foglalkozik a tisztelt média? Az miért nem érdekes, ha valaki próbálja helyrehozni hibáját, és ezért elkövet mindent? Ezt miért nem támogatja senki?

Én nem loptam, nem csaltam, én csak szórakoztattam az országot esténként,és nem vagyok bűnöző. És nagyon elegem van azokból a személyekből, akik csak kihasználtak, és megpróbálnak lejáratni, és azokból az újságírókból, kiadókból, akik felelősségre vonáskor nem vállalják az általuk megjelent cikkek valódiságát!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik