Szórakozás

Dupla fogás a sajtóreferensnél

Nóra, Noé és Fifi. Kettős ikreknek adott életet Némedi Varga Éva, a Dél-Alföldi Vám és Pénzügyőrség sajtóreferense – a nevető harmadik a spániel, hamar megbarátkozott a kicsikkel.

 

Éppen ma három hetesek az ikrek. Fifi, a spániel már megtalálta a feladatát a csapatban, a dupla fogás logisztikai levezénylésében oroszlán része van a kutyusnak is. A közös séták nélküle elképzelhetetlenek, a babakocsi irányítását Fifi intézi.

Nonstop

Éva eddig is szinte éjjel – nappalos műszakban dolgozott, így az újabb szolgálat nem viselte meg. Nóra és Noé méltányolják a türelmet, nem készítik ki édesanyjukat. Éva is viszonozza a megértést, sohasem kelti fel a piciket, ők diktálnak, akkor tálal Éva, amikor az ikrek kívánják.

Egyenjogúság

Bár különneműek az ikrek, egyelőre nem indult meg a nemek harca, az kap enni először, aki kevésbé türelmes. Míg az anyukát kissé megviseli a kacifántos időjárás, Nóra és Noé állják a „sarat”, meg sem kottyan nekik a kánikula.

Fifi, a babysitter

Fifi is kultúráltan fogadta a jövevényeket, nem féltékenykedett. Rögtön megszaglászta őket, s bár- Éva szerint – eleinte jobban örült volna a spániel, ha visszaviszik a kis emberpárt, ma már ő sírna a legkeservesebben, ha eltűnnének a cseppségek.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik