Szórakozás

Éles lőfegyvereket rejtett a diplomatatáska -videó is!

Lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket lopott el egy betörő Makón - a TEK ment értük.

A Makói Rendőrkapitányságra június 14-én érkezett bejelentés arról, hogy betörtek az Almási utca egyik családi házába, ahonnan különböző háztartási tárgyakat loptak el.

A makói rendőrök kihallgatták B. Lászlót. A 35 éves férfi beismerte, hogy a házból egy diplomata táskát is ellopott, amiben lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket talált. B. László egyik ismerősét kérte meg, hogy értékesítse a nem várt zsákmányt.

Mivel éles lőfegyverekről volt szó, a Makói Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte S. Béla elfogásában. A 47 éves férfit a TEK műveleti egysége kedden makói lakásából állította elő, ahol a rendőrök lefoglalták a fegyvereket és a hozzájuk tartozó lőszereket is.

A Makói Rendőrkapitányság lőfegyverrel visszélés miatt indított büntetőeljárást a két férfi ellen. B. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. S. Béla szabadlábon védekezhet.

A makói rendőrök megállapították, hogy a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő kirabolt férfi sem jogszerűen jutott a fegyverekhez, így ellene is büntetőeljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik