Szórakozás
Mórahalmi vandálok (Mórahalmi vandálok)

Vandálok garázdálkodtak Mórahalmon

24.hu
24.hu

2013. 07. 05. 09:25

Százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség.

Virágládákat borogattak és virágokat téptek ki a helyéből ismeretlenek szerdára virradó éjszaka Mórahalmon – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A vandálok több utcában is jártak. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőkről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén (Mórahalom, Kölcsey utca 2/B.), illetve tegyen bejelentést a 62/581-040-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.