Szórakozás

Jó időt és sok embert várnak

Nagy bulira készülnek Székkutason. Szombaton reggel 9-től öreg motorok, fiatal motorosok, finom étkek főzői, valamint a Piroska hagyományok adnak randevút a kilátogatóknak.

Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Székkutasi Motoros Baráti Kör a veterán motoros találkozót július 6-án. Idén is lesz főzőverseny, valamint a megújult Piroska Csárda kemenceavatójára is sor kerül – tájékoztatott Pál János házigazda.

A benzinkút mögötti területen idén is mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre, mely számos meglepetést is kínál. Fél tíztől motoros felvonulást – mely a fél falut bejárja – , majd a motorok szemléjét tartják. A veterán autók, motorok, sőt egy ős öreg Csepel teherautó is a pusztába is kilátogat – kinek kedve tartja velük mehet.

Idén is lesznek műszaki és ügyességi vetélkedők, tesztek, rengeteg ajándék, sok finom étel, ital, egész napos élőzene, kirakodók, és minden ami egy ilyen nap sikeréhez kell.

A nap egyik díszvendége lesz Berta János, a Hódmezővásárhelykutasipuszta – Hugo Hartung nyomában című könyv szerzője. Emellett a klasszikus könyv és a régi Piroska lakodalmas néhány jelenete is megelevenedik majd a kilátogatók előtt – ígérte Pál János.

A napon a Vásárhely24 is képviselteti magát – mikrofonnal a kézben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik