Szórakozás

Istenes Bence nem fogta meg a lány mellét

Féktelen buli vagy csak egy ártatlan fotó? Az egyik napilap érdekes képet közölt Bencéről, Fluorról, és egy idegen lányról.

A mai Bors meglepő fotót közölt Istenes Bencéről és Fluor Tomiról, amin szerintük az látszik, hogy a két tinisztár egy ismeretlen fiatal lány keblét markolássza egy buli hevében. Az X-Faktor újdonsült műsorvezetője a napilapnak azt mondta, nem emlékszik az esetre. Valószínűleg nem akart belemenni az újságíró találgatásaiba, ám miután már megjelent a cikk, a Hír24-nek elárulta, hogy mi történt.

Fotó: RTL Klub

„Egy koncerten odajött hozzám egy rajongó lány, mi pedig a Fluorral poénból úgy csináltunk, mintha megfognánk a cicijét. Nem értem, hogy miért kell ezt ennyire felfújni” – mondta az éppen Németországban tartózkodó Istenes Bence, aki hozzátette: senkinek sincs oka féltékenykedésre, hiszen az ominózus fotót pont a képen szereplő lány barátja készítette.

A napilap egyébként a műsorvezető barátnőjét, Csobot Adélt is felhívta, hogy mit szól a pikáns felvételhez, ám ő nem szeretett volna nyilatkozni. Ezzel mindketten lezártnak tekintik az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik