Szórakozás

Ők a KRESZ-gyalázó sztárok!

zimány (zimány)
zimány (zimány)

Tilosban, forgalomtól elzárt területen parkolt Zimány Linda. Azonban nem a modell az egyetlen KRESZ-gyalázó híresség.

Zimány Linda valószínűleg nagyon sietett, mert nemrég állítólag Dzsudzsák Balázs 35,5 milliót érő autójával forgalomtól elzárt területen parkolt a Nyugati pályaudvarnál. A Blikk arra is felhívta a figyelmet, hogy német rendszámú luxusautóról van szó és tavaly decemberben ugyanezzel a kocsival parkoltak tilosban.

„Külföldi rendszám esetén, ha nem érik tetten, gyakorlatilag megúszta az esetet, nincs a kezünkben olyan lehetőség, amivel büntethetnénk” – magyarázta a napilapnak a XIII. kerület közterület-felügyeletének vezetője, Fábián Gyula.

Az, hogy valóban Dzsudzsáké az említett autó, azért kérdéses, mert egyik fél sem nyilatkozott az ügyben, az viszont tény, hogy tavaly még a focista járt ezzel a járgánnyal.

Dzsudzsák Balázs amúgy sem túl szerencsés, ha közlekedésről van szó. Mint ismert, nemrég egy másik csodajárgánnyal szenvedett balesetet, amikor az M3-ason Budapestről tartott édesanyjához.  Erről az autóról azt írták, hogy bérelte.

Egyébként nem Dzsudzsák és Zimány Linda az egyetlen híresség, akinek problémája akadt a KRESZ-szel.

Hajdú Péter korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mozgássérültek számára fenntartott parkolóba állt be. Liptai Claudia pedig rokkantkártyával parkolt a Centrál Színház előtt.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik