Szórakozás

Odavannak Tatár Csilla formás testéért

Amióta a Mokkában megmutatta magát bikiniben, folyamatosan ajánlatokkal bombázzák Tatár Csillát. A csinos műsorvezető örül a bókoknak, de volt olyan vélemény, ami még őt is megdöbbentette.

„Magam is megdöbbentem azon, hogy mennyire sokat foglalkoztak a Mokka nézői a bikiniben készített interjúmmal. 38 fokban a medence partján ez indokolt volt, és őszintén azt gondolom, hogy nem volt öncélú. Ennél tovább biztosan nem vetkőzöm, hiszen a meztelenkedés nem része a munkámnak, viszont soha nem ítéltem el azokat, akik megmutatták a testüket egy-egy férfimagazinnak, sőt volt olyan fotósorozat, ami nekem is kifejezetten tetszett, mert szép volt és igényes. Én viszont nem szeretném soha viszontlátni magamat így” – mondta a Hír24-nek Csilla, akit a férfiak különböző ajánlatokkal is megtalálnak az interneten.

„Volt olyan hozzászólás az oldalamon, amit el kellett rejtenem, mert eléggé arcpirító volt. Az engem is meglepett, hogy van olyan ember, aki mer ilyen nyíltan erotikus tartalmú szöveget közzétenni az üzenőfalamon” – mesélte a TV2 műsorvezetője, akinek férje, Gönczi Gábor egy kicsit sem féltékeny.

„Nyolc éve vagyunk együtt, és nem tudom elképzelni, hogy bármi is megzavarja a köztünk lévő harmóniát. Szeretjük egymást, mindent megbeszélünk, így a féltékenység szóba sem jöhet” – tette hozzá Csilla.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik