Szórakozás

Voksán Virág: Igaza van Dévényinek

Voksán Virág (Voksán Virág)
Voksán Virág (Voksán Virág)

Virág szerint igaza van Dévényi Tibornak, amikor arról beszél, hogy a valóságshow-hősök és modellek hiába nevezik magukat DJ-nek, semmi közük a szakmához. Ráadásul anyagilag is ellehetetlenítik a szakmát.

Voksán Virág nem vette magára Dévényi Tibor kijelentését, miszerint a playmate-ek, valóságshow-hősök és modellek nem nevezhetők DJ-nek. Voksán, aki ugyan a Playmate versenyen is kipróbálta magát, immár nyolcadik éve űzi a lemezlovas ipart és a zene iránti érdeklődése és szerelme gyerek korára nyúlik vissza. Dévényivel is jóban vannak, ezért tudja, hogy a retro DJ nem rá célzott, amikor kifakadt a celeb DJ-kre.

“Teljesen igazat adok neki, Magyarországot az utóbbi időben elöntötték az aktuális celebhullámot meglovagoló DJ-kkel, akiket én sem neveznék ennek. Ez egyébként az utóbbi maximum két-három évre jellemző és ezeknek a lánykáknak könnyebb felvenni egy fülhallgatót meg egy bikinit, csinálni egy cuki fotót és kiírni a Facebookra, hogy például ‘DJ Sexy’ vagyok, ráadásul könnyebb pénzkeresés, mint mondjuk táncolni” – mesélte Voksán Virág a Hír24-nek.

Fotó: RTL Klub

A szakmában csak DJ Flowerként ismert Voksán Virág azt is kifejtette, hogy a presztízs mellett komoly anyagi károkat is okoznak a magukat menő lemezlovasnak képzelő lányok.

“Ezek a lányok körülbelül harmadannyiért vállalják a fellépéseket, mint a képzett DJ-k és azt ugye tudjuk, hogy ami ennyire gyanúsan olcsó, az valószínűleg humbug. A kedvező ár miatt viszont sok helyre el tudják őket adni külföldön, de mindenhová csak egyszer és neves bulikba vagy klubokba általában sosem. Kár, hogy ma már nem kötik vizsgához ezt a szakmát, mint jónéhány éve, amikor még kiszűrhető volt, hogy valaki csak a könnyű pénz reményében tegyen fülhallgatót a fejére” – mondta a Hír24-nek Voksán Virág, aki konkrét összegekről nem akart beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik