Szórakozás

Péntektől vasárnapig Kéktói Fesztivál

kekto1 (kekto, fesztival, vasarhely, furioso, lovak)
kekto1 (kekto, fesztival, vasarhely, furioso, lovak)

Esett egy kis eső pénteken Kéktóban is, de ez nem zavarta a háromnapos fesztivál előkészületeit, ahol e hétvégén ötödik alkalommal készülnek a jeles eseményre.

Zötyögős, de jól járható út vezet a fesztivál színhelyéig a Rárósi utcáról indulva, sőt az utolsó kilométereket ki is táblázták a szervezők. Pénteken délután a kezdés előtt látogattunk ki, ekkor még javában zajlottak az előkészületek, de azok már sokat sejtettek. Álltak a sátrak, rotyogott az étel a bográcsban, csinosították a lovakat. Nagy parkoló, hatalmas terek, sok látnivaló és érdekes program várta és várja a kilátogatókat.

A három napon koncerteken fellép többek között a Headles, az Omlett, a Dirty Slippers, a Vatafaka, és a High Voltage. A fókuszban idén is helyet kap a ló. A Furioso-North Star fajta méltatására, kopjafa, harangláb és csobogó avatására is sor kerül az emlékhelynél, de bemutatkoznak a Kéktói Kisasszonyok is.

Látványos lovas, pónis bemutatók, népdalok, táncbemutatók, malacfogóverseny, előadások, zene, sok játék és kirakodók mind szerepelnek a három nap kínálatában. A szervezők sztárvendéget is hívtak, így szombaton este a színpadon láthatják Páll Timit, a Megasztár üdvöskéjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik